Om mig

 

 

Hej

Jag heter Margareta Henrikson jag är sambo och har tre barn, Andreas, Madeleine och Kevin. Vi bor i Kumla, två mil ifrån Örebro.

Det började med att Kevin ville ha en hamster och vi köpte en av Johanna på Solrosens hamsteruppfödning. Heidi som kom hem till oss i november-04 var en väldigt trevlig och social hamster som gillar att vara ute och springa och kela med våra fötter. Jag blev intresserad av att skaffa en hamster till, så jag tittade runt på Svenska hamsterföreningens sida om uppfödare och såg på olika uppfödares hemsidor.

Där fastnade jag för Betulas hemsida, dom hade så fina hamstrar. Jag mailade Camilla på Betulas. Och som tur var hade hon två kullar på gång. I januari -05 åkte jag till Stockholm och hämtade hem Felix och Dutchess, helt underbara små bebisar. Felix har nu blivit pappa till två kullar och dom är så fina, Dutchess är hos Betulas och paras med Exodus, det skall bli spännande att få se hennes första kull. Jag kommer att spara en unge ur den kullen. När jag fått hem Felix och Heidi så tycker jag att det ska bli spännande att köpa en annan färgsättning. Jag började att leta runt på olika hemsidor och fick syn  på Hälsingeskogens hamsteruppfödning. Fick tag i dem på HS och sa att jag var intresserad av en satin färgad unge, jag köpte en rost satin Nobless i Februari-05. Jag köpte även en till av Lotte, han heter King Edward och är en sobel kille, fick hem honom mars -05. Han är helt underbar, han är som en liten nalle, så himla go och snäll.

Ja, det var allt om mig och mina hamstrar. Jag har nu fem stycken och ska få en till från Sagans, då hon skall göra ett uppehåll. Tack Eva för Yrväder.

Och det var så det hela började.. det var år 2005...
 

 

Ommig.htm